Nyt noe digg latinamerikansk mat!

Cine Latino handler ikke bare om film!

 

 

Nyt noe latinamerikansk mat på festivalen!

Cine Latino handler ikke bare om film - i tillegg til latinamerikansk dans, musikk og møter med filmskapere og andre, er mat og drikke en sentral del av festivalopplevelsen. Hvert år samarbeider vi med lokale aktører for å tilby et bredt spekter av retter fra Latin-Amerika.

Her er maten som tilbys under årets Cine Latino i foajeen på Konsertpaleet på Bergen kino. Noen av rettene vil kun være tilgjengelig under festivalen!

Torsdag 7. mars

På åpningsdagen kommer Cecilia fra México med Mini Conchitas (søt bakst) og hibiscusdrinker fra kl.18 i Konsertpaleet. Hun tilbyr også Tacos de carnitas (svinekjøtt) med salat og salsa fra kl. 20.30 på åpningsfesten på Cafe Sanaa. Gratis og med masse kjærlighet fra Ceci & Cine Latino!

Fredag 8. mars

Roxana, Soledad og Ernesto selger argentinske Empanadas, Sopaipilla (stekt bakverk) og Medialunas (argentinske croissants) med et cubansk hint fra kl. 14, og samme kveld kan vi smake på Julita sine fantastiske Salteñas fra Bolivia.

Lørdag 9. mars

Fra kl. 12 selger Daniel fra Colombia de beste Arepas colombianas in town! og Julita kommer tilbake med sine nydelige bolivianske Salteñas.

Søndag 10. mars

Fra kl. 13 har vi salg av argentinske empanadas, sopaipilla (stekt bakverk) og medialunas (argentinske croissants) med et cubansk hint. Ernesto, Roxana og Soledad er klare til å fikse suksessen! Samtidig selger Daniel fra Colombia de beste arepas colombianas in town!

¡Buen provecho y a comer!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
{{loaderText}}