Cine Latino 2021

Sundown

2021 • 1t 23m • Sverige / Frankrike / Mexico

110 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Festival

BIFF KINO

Språk
spansk/engelsk
Undertekster
engelsk
Regi
Michel Franco
Manus
Michel Franco
Foto
Yves Cape
Produsent
Michel Franco, Eréndira Núñez Larios, Cristina Velasco
Et mystisk drama fullt av intrikate twister, med Tim Roth og Charlotte Gainsbourg i hovedrollene

Neil er en velstående brite på ferie med familien sin i Acapulco, når idyllen plutselig brister. En telefon hjemmefra bringer nyheten om et dødsfall i nær familie, og familien pakker umiddelbart sakene sine og haster hjemover. På flyplassen later imidlertid Neil som om han har glemt passet sitt, og ber de andre reise hjem uten ham. Så fort han har overtalt dem til å sette seg på flyet, sjekker han imidlertid inn på et billighotell hvor han tilbringer dagene sine med å sitte på stranden og drikke øl, mens familien i England desperat forsøker å finne ut hva det er han holder på med.

Direkte fra filmfestivalen i Venezia kommer SUNDOWN, en stram, velskrevet og mystisk film lagt til solfylte omgivelser med en intrige som har en umiskjennelig eim av død og uhygge. Michel Franco (AFTER LUCIA, NEW ORDER) og Tim Roth har tidligere laget den kritikerroste CHRONIC sammen. Her får de selskap av Charlotte Gainsbourg i en film full av intrikate twister, som utporsjonerer plottet sitt så langsomt og kløktig at publikum holdes på pinebenken til siste sekund.

SUNDOWN vant prisen for beste internasjonale fiksjonsfilm, Cinema Extraordinaire under BIFF i 2021.

Regi

Michel Franco (Mexico) Filmografi: NEW ORDER (BIFF 2020), APRIL’S DAUGHTER (BIFF 2017), CHRONIC (2015), A LOS OJOS (2014), AFTER LUCIA (2012), DANIEL & ANA (BIFF 2009)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}